Autoverhuurbedrijf Enterprise gaat ook in Nederland shortlease aanbieden. De aanbiedingen gelden voor het leasen van een auto vanaf een maand tot maximaal een jaar.

CeoThomas Wolters van Enterprise Car Sharing & Rental: “Shortlease als flexibele mobiliteitsoplossing stond al langer op ons verlanglijstje en steeds meer klanten vragen daar ook om. Van zzp’ers die voor een speciale opdracht mobiel moeten zijn, tot het mkb en multinationals die tijdelijke medewerkers van passend vervoer willen voorzien. Ook particulieren kunnen van onze shortleasedeals gebruikmaken.”

Keuze

“We stellen een breed assortiment van de modellen uit onze vloot beschikbaar voor shortlease, van compact tot luxe en ruim. En uiteraard ook 100 procent elektrische varianten, zoals de Cupra Born die tevens het middelpunt van onze introductiecampagne vormt en voor een extreem scherpe prijs verkrijgbaar is. Die campagne lijkt zijn werk te doen, want we hebben de bandbreedte van de website al op moeten schroeven en de eerste contracten zijn ook reeds afgesloten.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties