Ford maakt zelf werk van privélease

In een actiefolder, verspreid door Ford-dealers, worden zeer uitgebreide opties voor privéleasecontracten aangeboden.

Afgelopen week viel er bij veel consumenten een folder van de lokale dan wel regionale Ford-dealer in de brievenbus. Een actiekrant eigenlijk, die de start markeerde van de Ford Privé Lease Actieweken.

Opties

De folder biedt een ruime keuze, van een eenvoudige Fiësta tot de meest complete Focus. De bijbehorende leasebedragen variëren van daarmee van 249 tot 374 euro per maand. De actiekrant geeft bovendien de nodige extra opties weer. Zo wordt er een grote flexibiliteit in de contracten geboden, afhankelijk van het gewenste kilometrages (van 10.000 tot 20.000 kilometer) en looptijd (van 36 tot 60 maanden), uiteraard allemaal met een aangepast prijskaartje.

Aftersales

Duidelijk is dat Ford via zijn dealernetwerk nog eens extra gas geeft in het nog immer stijgende segment van de privélease. Volgens insiders nadert het privé lease-wagenpark in on land inmiddels de 170.000 stuks. Eerder was het met name de ANWB die voor privélease met name Ford-modellen aanbood. Nu neemt Ford dus het heft deels in eigen handen. Belangrijk voor de dealers is daarbij dat de regie over de aftersales voor hen behouden blijft.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters