Gezamenlijke planmodule Plan-IT en PitCrew

Plan-IT heeft in samenwerking met PitCrew een systeem ontwikkeld voor leasemaatschappijen waarmee zij het onderhoud van de leaseauto kunnen sturen naar hun partners.

Plan-IT meldt dat de eerste leasemaatschappijen in het eerste kwartaal van 2022 met dit nieuwe, gezamenlijke product aan de slag gaan. Door de aansluiting van de Plan-IT-modules op het platform van PitCrew kunnen leaserijders eenvoudig een onderhoudsafspraak inplannen. De leasemaatschappij heeft daar verder geen omkijken naar.

4 P’s

Leon Wonnink van Plan-IT International: “Vroeger leerden we bij het vak commerciële economie over de 4P’s. Hier hebben we nu een eigen draai aan gegeven, namelijk: Plan-IT, PitCrew, Participatie, Planmodule. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met PitCrew en zeker op andere gebieden liggen nog voldoende mogelijkheden om deze samenwerking te intensiveren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3154 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *