Greenwheels past zakelijk aanbod aan

De zakelijke klant van Greenwheels kan vanaf 1 augustus kiezen uit vijf mogelijkheden: Zzp Go en Zzp Pro, Zakelijk Go en Zakelijk Pro en Corporate. Hiermee verdwijnen de drie opties Soms, Regelmatig en Vaak voor zakelijke gebruikers. Deze aanpassingen voert Greenwheels in naar aanleiding van eigen onderzoek naar het gebruik van deelauto’s onder zakelijke gebruikers.

Op dit moment zijn er bijna duizend zzp’ers en freelancers die af en toe rijden in een deelauto. Meer dan 2.000 bedrijven reserveren regelmatig een van de 2.400 deelauto’s van Greenwheels. “Zzp’ers reserveren de deelauto’s vaak op een particulier account, omdat het bestaande zakelijke aanbod nog niet volledig geschikt is voor hen”, stelt  Berkhout. “Daardoor missen zij enkele gemakken die voor een ondernemer eigenlijk onmisbaar zijn, bijvoorbeeld een btw-uitsplitsing op de factuur.”

De mogelijkheden zijn vanaf 1 augustus uitgebreid met andere voordelen voor zelfstandig ondernemers, zoals gratis annuleren van een reservering en de mogelijkheid een rit kosteloos in te korten. “Het gebruik van de deelauto sluit zo meer aan bij hun werkomstandigheden. Zo kan Greenwheels ondernemers nog beter ondersteunen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.” Met Zzp Pro is het mogelijk om een tijdelijke collega of inhuurkracht toe te voegen aan het Greenwheelsaccount om gebruik te maken van de deelauto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.