Hema tijdelijk in privélease

Sinds kort is het ook bij Hema mogelijk om privé een auto te leasen. In samenwerking met Leaseplan worden vier modellen van Toyota aangeboden.

Het gaat om de Aygo (vanaf 179 euro per maand), Yaris (vanaf 259 euro), Corolla Hybrid (vanaf 379 euro) en de C-HR Hybrid (vanaf 409 euro). Van de modellen zijn diverse uitvoeringen beschikbaar. De prijzen zijn gebaseerd op een contract voor 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De aanbiedingen gelden tot 18 november 2019.

Online bestelproces

Klanten van Hema kunnen online een bestelling plaatsen. Nadat de kredietwaardigheid is gecheckt en een bedenktijd van veertien dagen wordt de auto bij Leaseplan besteld. Die houdt vervolgens de klant op de hoogte van de bestelling. Wanneer de auto bij de dealer staat, neemt deze contact op met de klant.

Actie

Om de introductie van privélease bij Hema kracht bij te zetten is een actie bedacht voor de Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active Automaat 5d. Klanten die in de actieperiode, die loopt van 7 oktober en 18 november 2019, online een privéleasecontract voor deze auto afsluit, maken kans op een jaar gratis privélease ter waarde van 3588 euro (twaalf keer 299 euro, gebaseerd op het contract voor 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar).

Mediamarkt

Het is niet voor het eerst dat retailers zich mengen in de markt voor privélease. Bekend is onder meer een vergelijkbare actie van Mediamarkt. In 2017 en in 2018 bood Mediamarkt, in samenwerking met leasemaatschappij Justlease, drie modellen van Toyota voor privélease aan. Het ging daarbij om de Aygo, Yaris en C-HR.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *