Hertz levert wagenpark BNR Nieuwsradio

BNR en Hertz zijn een tweejarige samenwerking aangegaan op gebied van het wagenpark. Daarmee is de samenwerking gecontinueerd. De vier Toyota’s, een Lexus en een Mercedes Sprinter zijn bestemd voor de BNR-verslaggevers en het productieteam.

hertz-bnrHoofdredacteur Sjors Fröhlich is “erg content met deze hybride auto’s. Zowel de Toyota C-HR als de Lexus NX300H stellen onze BNR-verslaggevers in staat het nieuws te maken met zo min mogelijk footprint. En met de Sprinter brengen wij de locatiestudio bij bedrijven door heel Nederland.”

Doelgroepen

De gedeelde liefde voor auto’s – BNR heeft een wekelijkse Autoshow en een podcast over auto’s (Petrolheads) – en de overlap in doelgroepen vormen de basis voor de samenwerking. Hertz-directeur Henk van den Helder: “De merken BNR en Hertz passen goed bij elkaar, niet in de laatste plaats omdat we dit jaar allebei een jubileum te vieren hebben.” BNR en Hertz bestaan in september respectievelijk twintig en honderd jaar.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †