Jaco Vink directeur van Inqar

Franchiseorganisatie Inqar Autoverhuur & Shortlease heeft Jaco Vink aangesteld als nieuwe directeur. Daarmee is hij de opvolger van de huidige ad-interim directie, Tom Gunther. Vink start per 1 september.

Franchiseformule Inqar is een autoverhuurnetwerk met 29 vestigingen in Nederland en een vloot van ruim drieduizend voertuigen. Dit jaar is de formule verzelfstandigd en hebben de ondernemers zich verenigd in een coöperatie. Tom Gunther heeft het overnameproces begeleid en tijdelijk de aansturing van de franchiseorganisatie voor zijn rekening genomen. Met de aanstelling van Vink ligt de focus voor de aankomende jaren dan ook op verdere groei van netwerk en vloot.

Flexibiliteit

Vink (links op de foto) heeft ruime franchise-ervaring in de automotive branche. Zo stuurde hij een  franchiseorganisatie aan toen hij bij Bovag eindverantwoordelijk was voor de aangesloten autoverhuurbedrijven. De laatste jaren was Vink automotive ondernemer in het buitenland.  Vink omschrijft Inqar als “een uitdagende club van ondernemers met veel potentieel. De mobiliteitsbranche vraagt steeds meer om flexibiliteit en creativiteit. Inqar gaat daar een relevante rol in spelen.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

  • 29 augustus 2018 om 11:14
    Permalink

    Jaco, van harte gefeliciteerd. Welcome back!

Reacties zijn gesloten.