Leaseplan biedt online veiligheidstraining

Leasemaatschappij Leaseplan biedt al zijn leaserijders de mogelijkheid om online en kosteloos een veiligheidstraining te volgen. Ook alle eigen medewerkers van Leaseplan wordt deze mogelijkheid geboden.

De training bestaat uit interactieve videomodules, verzorgd door VVCR-Prodrive, over onder meer veilig rijden in een elektrische auto en het voorkomen van schade. Met de training start Leaseplan een verkeersveiligheidsprogramma “dat onze klanten en hun leaserijders helpt zich veiliger in het verkeer te bewegen en hen motiveert om ‘veilig rijden’ als vaste paragraaf op te nemen in hun eigen mobiliteitsbeleid”, aldus Sander Pleij, algemeen directeur Leaseplan Nederland.

Missie

“Door het aanbieden van rijveiligheidstrainingen geven we verder invulling aan onze missie; slimmer, schoner en veiliger. Als klanten en leaserijders voor ons kiezen, zorgen wij samen met hen voor een veiliger en verantwoordelijker weggedrag. Zo maken we van verkeersveiligheid een doorlopend en continu proces en kunnen onze klanten verkeersveiligheid binnen hun organisaties borgen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *