Louwman neemt Autohopper over

De Louwman dealergroep heeft een 100 procent belang genomen in de autoverhuurketen Autohopper. De franchiseformule werd in 2011 opgericht door Steven Donselaar en Mark Dekker. Veel ondernemers zagen in de shop-in-shopformule een goede mogelijkheid om met autoverhuur rendement te maken. Een jaar na oprichting zat de formule al op 25 vestigingen, inmiddels zijn dat er meer dan honderd.

John Heller, ceo Louwman Group: “Samen met Autohopper en de franchisenemers willen we verder groeien. Samen kunnen we duurzame mobiliteitsoplossingen ontwikkelen die voorzien in de veranderende behoefte van onze klanten. Naast short en long term leasing, het financieren en delen van auto’s, motoren, fietsen en andere mobiliteit is het huren van auto’s voor de klanten van Louwman belangrijk. Autohopper is in die markt een best practice.”

Continuïteit

Volgens de oprichters Mark Dekker en Steven Donselaar verandert er voor de aangesloten bedrijven en hun klanten niets. “De continuïteit van ons bedrijfsconcept staat voorop. Voor onze franchisenemers en onze klanten is het business as usual, maar nu met de extra kansen die de samenwerking met Louwman Group biedt. We blijven persoonlijk voor langere tijd verbonden en kijken ernaar uit onze verhuur- en mobiliteitsactiviteiten samen strategisch uit te breiden.”

Op de foto van links naar rechts: Steven Donselaar, Eric Louwman (president Louwman Group) en Mark Dekker.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *