Marien Kreuger nieuwe directeur James

James Autoservice heeft Marien Kreuger per 1 september aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Hij vervangt Eric Vousten, die als interim-directeur gedurende acht maanden leiding gaf aan de garageformule na het vertrek van Denis van Altena, eind 2020.

Marien Kreuger (53) bekleedde diverse functies in de leasemarkt, meest recentelijk die van operationeel directeur bij leasemaatschappij Arval. Kreuger heeft een duidelijke visie op de koers die hij met James Autoservice wil varen: “Het speelveld van mobiliteit en onderhoud verandert sterker en sneller dan ooit. Niet alleen door de snelle opkomst van elektrisch rijden en nieuwe technologieën, maar ook door de veranderende krachtsverhoudingen in de markt van service, onderhoud en reparaties. Het is zaak om alle schakels in die keten optimaal op elkaar te laten aansluiten. De lessen van meer dan 30 jaar automotive en leasing – en de grondige kennis van inkoop, ROB en processen – gaan daar zeker bij helpen.”

Ambities

Ook over zijn ambities is Kreuger duidelijk: “Samen met het complete James-team in Nederland – de collega’s op het hoofdkantoor én alle inmiddels 75 ondernemers en vestigingen – wil ik deze geweldige groene formule de komende tijd verder uitbouwen en laten groeien. Richting zakelijke én particuliere klanten. De huidige markt biedt daarvoor boeiende kansen. We gaan met James actief het voortouw nemen in kwaliteit, technologische ontwikkeling en innovatie. We gaan samen met leasemaatschappijen en fleetowners steeds slimmere proposities ontwikkelen voor onderhoud en reparatie. En we gaan James in de komende tijd ook bij de groeiende markt van particuliere klanten nog steviger op de kaart zetten.”

Ontwikkelen

Het bestuur van de coöperatie van James Autoservicebedrijven is blij met de komst van Kreuger. Dennis van Gend, voorzitter van de coöperatie: “We hebben een sterk netwerk waar we trots op zijn. De markt verandert en wij moeten dus mee veranderen. Professionaliteit, service en relevantie zijn daarbij sleutelwoorden. Eric heeft met ons de afgelopen tijd hard daaraan gewerkt en wij danken hem daarvoor. We zijn ervan overtuigd dat Marien de juiste man is om James verder te ontwikkelen tot een sterke en blijvend succesvolle formule voor de toekomst voor zakelijk en particulier onderhoud.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

  • 11 augustus 2021 om 16:09
    Permalink

    Marien, van harte gefeliciteerd met je nieuwe functie.
    Het lijkt mij een mooie uitdaging waarbij jouw lease-ervaring hierbij van grote waarde zijn.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *