Mediamarkt herhaalt privé lease-actie Toyota

Mediamarkt herhaalt, in samenwerking met importeur Louwman & Parqui en leasemaatschappij Justlease, de actie waarbij al vanaf 169 euro een Toyota privé geleaset kan worden. Mediamarkt biedt de keuze uit drie modellen: Aygo, Yaris en C-HR.

Mediamarkt herhaalt aan het begin van 2018 een aantal van de beste acties uit 2017. De privé lease-actie met Toyota is de eerste in die reeks.

Match

Paul Wassenaar is manager van Justlease. Hij ziet dat Justlease en Toyota-importeur Louman & Parqui elkaar in de actie gevonden hebben. “De actie in 2017 leidde tot ongeveer tweeduizend bruto-aanvragen. Daar vallen er gaandeweg altijd wel een paar van af. We hebben een vergelijkbare actie in de zomer ook gedaan met Fiat, maar die was minder succesvol. Blijkbaar is er voor elk type consument, elk merk, elk verkoopkanaal een specifieke mix die goed werkt. Met Louwman & Parqui hebben we een goede match gevonden en hebben we de actie ook kunnen optimaliseren. Zo proberen we onder meer dat afvalpercentage zo klein mogelijk te houden.” Toyota is niet het enige merk waarmee Justlease acties opzet. “We hebben met bijvoorbeeld Opel en Ford weer andere acties gedaan. Die liepen niet via de Mediamarkt.”

Voorwaarden

De privé lease-actie voor de drie Toyota-modellen bij Mediamarkt loopt tot en met zondag 7 januari. Speciaal daarvoor is Justlease met een shop-in-shop aanwezig in de filialen van Mediamarkt.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters