Mobiliteitskaart leasedivisie Van Mossel

Van Mossel Autolease en J&T Autolease lanceren, in samenwerking met Multitankcard, een eigen mobiliteitskaart. Tanken en/of laden kan met de nieuwe kaart onder meer worden gecombineerd met OV, parkeren en autowassen. De mobiliteitskaart is geïntegreerd in een praktische mobiliteitsbudget calculatietool en te combineren met leaseauto en fiets.

De nieuwe mobiliteitskaart wordt in eerste instantie aangeboden aan klanten van de labels Van Mossel Autolease en J&T Autolease. “De nieuwe mobiliteitskaart geeft medewerkers de vrijheid om hun mobiliteit flexibel in te delen en de CO2-footprint te verlagen”, aldus Armand van Veen, algemeen directeur van de leasedivisie van Van Mossel. “Er is niets fijner dan te kunnen reizen op een manier die het beste uitkomt. De ene keer is dit met de eigen auto. Op een ander moment is bijvoorbeeld vanwege druk verkeer het OV een beter alternatief. De mobiliteitskaart geeft deze vrijheid. Eenvoudig tanken en/of laden combineren met alle soorten OV: trein, bus, tram, metro en zelfs de OV-fiets. Er staat altijd voldoende saldo op de kaart. Opladen is dus niet nodig en er is nooit meer gedoe met het regelen van declaraties.”

Overzichtelijk

Met de kaart worden alle reiskosten inzichtelijk op één gezamenlijke factuur. Er wordt alleen betaald voor daadwerkelijk gebruik en ook de medewerkers zonder leaseauto kunnen van de kaart gebruik maken. Armand van Veen: ”Het declaratieproces levert een forse kosten- en tijdbesparing op en de btw-teruggave wordt geoptimaliseerd. Uiteraard draagt daarnaast het gebruik van OV bij aan vergroening van de mobiliteit van onze klanten.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *