Onno Bierhoff directeur privé lease Arval

Op 3 januari 2018 start Onno Bierhoff als directeur MKB en Private Lease bij Arval. Hij volgt Dick Bakker op, die vanaf die datum verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling van Arvals shortleaseproduct Arval Mid-Term Rental en remarketing.

onno-bierhoffOnno Bierhoff werkte sinds 2011 voor Deloitte Nederland in verschillende marketingfuncties. Daarvoor heeft jarenlang bij BMW Group Financial Services gewerkt.

Privé lease

Belangrijkste focus voor Onno Bierhoff is de verdere groei van MKB en Private Lease. Arval verwacht dat deze sectoren de komende jaren blijven groeien. Arval wil zijn aandeel daarin de komende drie jaar verdubbelen.

Shortlease

Dick Bakker gaat de leidende rol spelen bij de ontwikkeling van shortlease en wordt hij betrokken bij de verkoop van ex-leaseauto’s. Dick Bakker is al ruim 25 jaar in dienst van Arval. Hij blijft in zijn nieuwe rol onderdeel van het managementteam van Arval Nederland.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters