Van Rumund op Corporate Sales Kwikfit

Bij Kwikfit Nederland is Erik van Rumund (53) begonnen als Manager Corporate Sales voor de zakelijke markt. Hij is verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van deze tak als aanbieder van compleet auto-onderhoud.

kwikfit-van-rumundDe bijbehorende klantenportefeuille omvat leasemaatschappijen, verzekeraars, volmachten en fleetowners. Van Rumund heeft ervaring op het gebied van commercieel management in retail en de automotive industrie. In zijn vorige functie was hij werkzaam bij Medux, dat gericht is op de zorgsector. Eerder bekleedde hij diverse commerciële posities bij Carglass.

Merkbeurt

Kwikfit bedient de zakelijke markt met labels als Merkbeurt, Autoglas en dienstverlening aan huis. Klanten kunnen terecht voor compleet auto-onderhoud en desgewenst hun auto laten ophalen en terugbrengen door een monteur.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †