Samenwerking Ford-Eneco gaat grens over

Na de start van de samenwerking tussen Ford en Eneco in Nederland, breidt deze zich verder uit naar Duitsland en België. Beide partijen willen het laden van elektrische auto’s sneller, slimmer en comfortabeler maken om zo de omschakeling naar elektrisch vervoer nog makkelijker te maken.

“Duitsland en België zijn voor ons belangrijke Europese markten”, vertelt Joris Laponder, CCO bij Eneco eMobility. “E-mobility wordt in Duitsland gezien als een groot thema voor de toekomst, en het is één van de grootste trends op dit moment. Daarom zijn we ook zeer verheugd dat we de succesvolle samenwerking met Ford in Nederland internationaal kunnen voortzetten.”

“Wij zijn ons bewust dat bij de omschakeling naar elektrisch rijden ook veel uitdagingen om de hoek komen kijken. En het is ons doel om deze omschakeling voor de klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, door steeds een stap vooruit te denken.”

Zelfstandige koepel

Eneco eMobility biedt elektrische laadoplossingen voor thuis en op het werk, en is in 2007 opgericht als afdeling van Eneco. Sinds maart 2018 is de afdeling een zelfstandige onderneming onder de koepel van Eneco. Laden via Eneco eMobility gaat volgens de leverancier altijd op 100% duurzame stroom, afkomstig van Europese zonne- en windenergie. Anno 2021 behoort Eneco eMobility tot de top drie laaddienstverleners van de Benelux en een top-tienspeler in Duitsland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *