Samenwerking Mijndomein, Juuve, Buurauto

Internetbedrijf Mijndomein is een samenwerking gestart met Juuve en Buurauto, twee initiatieven voor autodelen.

mijndomeinRob Baas is directeur van Mijndomein Auto, de privéleasemaatschappij van Mijndomein. “Wij geloven absoluut in de toegevoegde waarde van auto’s delen en willen op deze manier een bijdrage leveren aan de noodzakelijke mobiliteitstransitie. We hebben goed rondgekeken om te zien welke partijen het goed bij ons passen en zo zijn uitgekomen bij Juuve en Buurauto. Juuve loopt voorop als het gaat technische kennis, Buurauto is goed in het bij elkaar brengen van partijen en in het verbinden. Zij zijn echte community bouwers. Wij op onze beurt brengen kennis van auto’s, systemen en organisatorische slagkracht in. Onze klanten informeren al regelmatig naar diensten als autodelen en de private leasedeelauto.”

Minder auto’s

Directeur Niki Sie van Juuve: “In de markt van autodelen wordt er onderling nog nauwelijks gedeeld. Als we intensief gaan samenwerken, wordt autodelen steeds interessanter voor gebruikers. En dat helpt ons met het terugdringen van de 8 miljoen auto’s in Nederland.”

Netwerk

Ook directeur Alex van der Woerd van Buurauto, opgericht voor het gezamenlijk gebruik van elektrische auto’s, ziet de mogelijkheden van de samenwerking: “Door deze unieke samenwerking ontstaat een netwerk dat de mobiliteitstransitie en particulier autodelen in het bijzonder direct van een impuls kan voorzien.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters