Tom Tom Business Solutions en private leasemaatschappij Mijndomein Auto hebben de eerste zeventig van tweehonderd CO2-neutrale leaseauto’s afgeleverd. De bestuurders van de Peugeot 107 XS beschikken de komende twee jaar over Active Driver Feedback van de navigatiegigant.

De technologie geeft de bestuurder via het semi-geïntegreerde PRO 3100-navigatiesysteem realtime terugkoppeling over verspilde brandstof door stationair draaien en abrupt sturen of plotseling remmen, maar ook over zaken als werkelijk en gemiddeld brandstofverbruik van een rit. Daarnaast voorziet het in realtime services, zoals Tom Tom HD Traffic, flits- en weersinformatie en lokale zoekmogelijkheden.

“De aflevering van deze auto’s is een belangrijke eerste stap voor ons in de leasemarkt. Wij brengen hiermee onze technologie naar particuliere automobilisten voor wie thema’s als veiligheid en energie-efficiëntie belangrijk zijn”, zegt Thomas Schmidt, algemeen directeur van Tom Tom Business Solutions.

Mijndomein Auto is de eerste partner op leasegebied voor Tom Tom. Beide bedrijven werken sinds najaar 2011 nauw samen aan innovatieve en duurzame leaseproducten. Tom Tom Business Solutions was november vorig jaar nog de winnaar van de Fleet Innovatie Prijs 2011. Lees er hier alles over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties