Share Now lanceert twee hubs in Rotterdam

Het platform voor autodelen Share Now heeft in Rotterdam twee hubs voor zijn elektrische deelauto’s geopend, bij parkeergarage Schouwburgplein en APCOA Parking Westblaak.

Tot voor kort was Share Now in Nederland alleen actief in Amsterdam. Het is daarmee ook mogelijk om een rit in Amsterdam te beginnen en de auto vervolgens achter te laten in Rotterdam. Ritten kunnen worden gehuurd per minuut, per uur of per dag.

Algemeen directeur Robert Bosman over de uitbreiding naar Rotterdam: “Wij werken continu aan het verbeteren van onze service om onze gebruikers nog meer flexibiliteit te bieden. Met de opening van de twee nieuwe hubs kunnen onze bestaande gebruikers kennismaken met Rotterdam, maar  laten we de inwoners van deze stad ook kennismaken met Share Now.”

Duurzame mobiliteit

“Wij geloven heilig in meer delen en minder bezitten, zodat we onze steden leefbaarder en future-proof kunnen maken. De overgang naar duurzame mobiliteit krijgen we alleen voor elkaar als mobiliteitsaanbieders, gemeenten en steden samenwerken. Daarom zijn we zo blij met deze samenwerking met de gemeente Rotterdam en met APCOA Parking”, aldus Bosman.

De hub in de parkeergarage Schouwburgplein is onderdeel van een pilot van de gemeente Rotterdam die op 1 september van start ging. Verschillende aanbieders van deelauto’s krijgen hier gezamenlijk twintig parkeerplekken. Met de hub in APCOA Parking Westblaak start Share Now een samenwerking met APCOA. Daarmee werkt Share Now toe naar een netwerk van hubs op strategische locaties in de Randstad.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2902 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *