Share Now vervangt smart fortwo’s

Autodeeldienst Share Now vervangt in Amsterdam de elektrische smart fortwo’s geleidelijk door 108 nieuwe smarts 453 EQ. Daarnaast breidt Share Now zijn werkgebied in Amsterdam uit met nieuwe buurten in de stadsdelen Noord en West.

“De smart blijft het meest gehuurde model in onze stad en daarom kijk ik ernaar uit om onze gebruikers dit nieuwe model aan te bieden. Dankzij de moderne, snelle laadtechniek zijn de deelauto’s weer sneller klaar voor gebruik en neemt de beschikbaarheid merkbaar toe. Ik ben erg blij dat we onze 96.000 Nederlandse gebruikers zoveel mogelijk rijcomfort kunnen bieden door onze vloot te blijven optimaliseren. Daarnaast kunnen we nu nog meer Amsterdammers kennis laten maken met de vloot, dankzij de uitbreiding van ons werkgebied naar Nieuw-West en Overhoeks in Amsterdam-Noord”, vertelt Robert Bosman, algemeen directeur Share Now Nederland.

Opladen

De nieuwe smarts hebben een verbeterde oplaadcapaciteit. Bij snelladen bij een laadpaal van 22 kW is de smart in drie kwartier volledig opgeladen. Bij thuisladen met een laadpaal van 11 kW duurt dit minder dan anderhalf uur. De actieradius van de nieuwe smart is Ook zijn alle auto’s uitgerust met een navigatie- en mediasysteem. In de winter maakt de stoelverwarming ritten aangenamer en in de zomer kunnen gebruikers genieten van het panoramische dak.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2744 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *