Share Now voegt Peugeot toe aan vloot

Volgend op de aangekondigde overname door Stellantis wordt de autodeelvloot van Share Now aangevuld met een auto uit de portfolio van Stellantis, de Peugeot e-208. Het is het vierde model in de 100 procent elektrische vloot in Amsterdam. De vloot bestaat verder uit BMW i3, Fiat 500e en Smart EQ Fortwo.

“Door onze vloot uit te bereiden met veertig Peugeots e-208 hebben we de mogelijkheid om de beschikbaarheid van onze voortuigen te verhogen en voldoen we aan de behoeften van onze gebruikers. De combinatie van autodelen in de stad en de mogelijkheid om lange reizen te maken is de toekomst van (deel)mobiliteit. Met dit nieuwe voertuig bieden we niet alleen meer flexibiliteit aan onze gebruikers, maar stimuleren we ook de voortgang van elektrische (deel)mobiliteit in Nederland”, zegt Robert Bosman, algemeen directeur van Share Now Nederland.

Brede doelgroep

Net als de BMW i3 biedt de Peugeot e-208 vijf zitplaatsen waardoor het voertuig geschikt is voor gezinnen, maar ook voor zakelijk gebruik of voor langere reizen. Snelladen kan in dertig minuten tot 80 procent van de accucapaciteit. Robert Bosman: “We zijn ervan overtuigd dat elektrische (deel)mobiliteit een zeer belangrijk onderdeel is van de stedelijke mobiliteit in Amsterdam en daarbuiten. We zijn dan ook erg blij met de uitbreiding van ons aanbod. Met deze vijfpersoons Peugeot‘s spreken we een brede doelgroep aan, zoals gezinnen met kinderen. Ook bieden we gebruikers de mogelijkheid om langere afstanden te rijden, binnen en buiten Amsterdam.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 4079 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *