Stellantis introduceert leaseconcept Electric As You Go

Met de introductie van Electric As You Go wil autofabrikant Stellantis elektrisch rijden toegankelijk maken voor iedereen die kiest voor een batterij-elektrische auto uit de portfolio van de groep.

Electric As You Go is feitelijk een vorm van privélease onder speciale voorwaarden. Klanten kunnen van het aanbod gebruikmaken wanneer zij kiezen voor een nieuwe batterij-elektrische auto van een van de merken van Stellantis en daarvoor een dieselauto van voor 2011 of een benzineauto van voor 2006 inleveren. Voorts doen zij een aanbetaling en verplichten zij zich tot een maandelijkse bijdrage vanaf 110 euro per maand, plus de kosten voor gebruik van 7 cent per kilometer, met een minimum van 500 kilometer per maand.

Frankrijk

Electric As You Go wordt eerst in Frankrijk geïntroduceerd voor de Peugeot e-208, de Opel Corsa-e en de Opel Mokka-e. Later volgen andere zero-emissievoertuigen uit de groep en andere landen in Europa.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 4069 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *