Van Mossel breidt fietslease-aanbod fors uit

Dankzij de samenwerking met het fietsleaseplatform Hellorider kunnen de leasemaatschappijen van Van Mossel – Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease – voortaan de keuze bieden uit alle merken en typen e-bikes.

Met zakelijke fietslease speelt Van Mossel in op de regeling ‘Fiets van de zaak’, die de overheid op 1 januari 2020 introduceerde. Deze regeling biedt de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand en een fiscale bijtelling van slechts 7 procent een e-bike via hun werkgever te leasen.

Voordelen

“Zakelijke fietslease brengt zowel voor de werkgever als werknemer belangrijke voordelen met zich mee”, verklaart Armand van Veen, algemeen directeur van International Car Lease Holding, waar alle leasemaatschappijen van Van Mossel zijn ondergebracht. “Met deze duurzame dienst kunnen werkgevers hun CO2-footprint verlagen, de parkeerdruk op kantoor beperken en hun personeel een fiscaal gunstig en vooral gezond mobiliteitsalternatief bieden. Werknemers rijden via zakelijke fietslease al vanaf 6 euro per maand een nieuwe e-bike inclusief onderhoud, service en verzekering, en profiteren daarbij van een gunstige bijtellingsregeling waardoor ze onder de streep uiteindelijk minder betalen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *