Yesqar investeert 4 miljoen in Godrive.nu

Financierder voor de automotive Yesqar heeft 4 miljoen euro geïnvesteerd in Godrive.nu, de startup die auto-abonnementen aanbiedt voor jong gebruikte auto’s. Met de financiële injectie kan Godrive.nu een verdere groei van de leasevloot realiseren.

“Dankzij de samenwerking kunnen wij ons volledig focussen op de ontwikkeling van het platform”, aldus Sjors Hemmen, oprichter en ceo van Godrive.nu.

Veranderende markt

Hemmen vervolgt: “Wij spelen met godrive.nu in op de veranderende markt die verschuift van het bezit van een auto naar alleen het gebruik ervan. Het platform is een unieke full-serviceoplossing voor mobiliteit en ontzorgt de automobilist volledig. De gebruiker sluit in een paar klikken een all-in auto-abonnement af en ontvangt de auto binnen twee weken. Het enige dat de automobilist hoeft te doen is tanken!”

Thijs Weijns, account executive bij Yesqar: “Het is een mooi concept en past goed in deze tijdsgeest waarbij gebruikers niet wachten tot ze het geld hebben gespaard om een auto te kopen. We hebben alle vertrouwen in een jarenlange samenwerking met godrive.nu.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *