Financierder voor de automotive Yesqar heeft 4 miljoen euro geïnvesteerd in Godrive.nu, de startup die auto-abonnementen aanbiedt voor jong gebruikte auto’s. Met de financiële injectie kan Godrive.nu een verdere groei van de leasevloot realiseren.

“Dankzij de samenwerking kunnen wij ons volledig focussen op de ontwikkeling van het platform”, aldus Sjors Hemmen, oprichter en ceo van Godrive.nu.

Veranderende markt

Hemmen vervolgt: “Wij spelen met godrive.nu in op de veranderende markt die verschuift van het bezit van een auto naar alleen het gebruik ervan. Het platform is een unieke full-serviceoplossing voor mobiliteit en ontzorgt de automobilist volledig. De gebruiker sluit in een paar klikken een all-in auto-abonnement af en ontvangt de auto binnen twee weken. Het enige dat de automobilist hoeft te doen is tanken!”

Thijs Weijns, account executive bij Yesqar: “Het is een mooi concept en past goed in deze tijdsgeest waarbij gebruikers niet wachten tot ze het geld hebben gespaard om een auto te kopen. We hebben alle vertrouwen in een jarenlange samenwerking met godrive.nu.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties