bekeken: 242 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Mewa vernieuwt lasbeschermingskleding

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 17 december 2019, 10:48

Leestijd: < 1 minuut

De Duitse textieldienstverlener Mewa heeft zijn lasbeschermingskleding vernieuwd. De nieuwe lijn is verkrijgbaar in drie varianten, afhankelijk van de intensiteit waarmee medewerkers lassen.

De nieuwe lijn hitte- en vlambeschermingskleding is ontstaan uit de verdere ontwikkeling van het Mewa Dynamic-assortiment.

Extreme

Wie werkzaam is in bijvoorbeeld de voertuigindustrie beschermt zich het beste met Mewa Dynamic Flame Extreme. De robuuste stof van deze collectie biedt extreme hittebescherming bij thermische metaalverwerking.

Wie slechts af en toe laswerkzaamheden moet uitvoeren, zoals bijvoorbeeld mechatronici, elektriciens en onderhoudstechnici, is het beste af met Mewa Dynamic Flame. De kleding beschermt tegen kleine metaalspatten, kort contact met vlammen en stralingswarmte.

Advanced

Voor de categorie daar tussenin is er de derde variant, Mewa Dynamic Flame Advanced. De indeling is slechts een ruwe richtlijn, benadrukt productmanager Silvia Mertens. “De keuze voor een bepaalde lijn van beschermende kleding hangt altijd af van de risicoanalyse van de werkplek. We zorgen er bovendien voor dat onze beschermende kleding perfect past bij de normale werkkleding, waardoor alle werknemers van een bedrijf dezelfde look dragen.”

Tags: , ,

MyWheels en Buurauto slaan…42 procent laat auto staan bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties