bekeken: 1473 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,61)

Nederlander wint internationale finale R-M Best Painter Contest

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 30 september 2016, 12:32

Leestijd: < 1 minuut

R-M maakt de winnaars bekend van de twaalfde internationale R-M Best Painter Contest: de Nederlandse Berry Kooijman (werkzaam bij Autoschade Herstel Verweij) is uitgeroepen tot ‘R-M Best Painter 2016’, gevolgd door Genya Yokota uit Japan als tweede en Myles Veljacic uit Canada op de derde plaats.

Voor de eerste keer koos de jury van R-M de meest ‘duurzame’ spuiter tot winnaar: de trotse Berry Kooijman heeft laten zien dat hij lak en de bijbehorende producten op de meest efficiënte en duurzame manier kan gebruiken. Na afloop feliciteerden het team van R-M, belangrijke internationale zakenpartners zoals EMM, 3M, SATA, RUPES en DeVILBISS en andere genodigden de 23-jarige winnaar en ook de 14 andere finalisten uit Europa en Zuid-Afrika met hun behaalde resultaten. De finalisten wisten indruk te maken met hun talent en innovatieve en duurzame werkwijze. Het evenement werd op klimaatneutrale wijze georganiseerd.

“We zijn heel trots op dit initiatief van R-M, dat jonge talenten stimuleert om efficiënter en duurzamer te werken. We hanteren strenge normen bij de trainingen in onze Refinish Competence Centers wereldwijd en we ontwikkelen innovatieve oplossingen voor schadeherstelbedrijven, zodat ze kunnen blijven voldoen aan de eisen van de lokale markt en hun productiviteit en ecologische efficiëntie kunnen verbeteren”, aldus Katja Scharpwinkel, Senior Vice President Automotive Refinish Coatings Solutions Europe. Onder de 15 finalisten die R-M beschouwt als de ‘nieuwe generatie’ waren ook twee vrouwen, uit Zuid-Afrika en Duitsland. Canada deed voor het eerst mee aan de R-M Best Painter Contest. Behalve de wedstrijd en de R-M perspresentaties was er ook een BASF-stand waar specifieke projecten op het gebied van innovatie en duurzaamheid van andere business units werden gepresenteerd.

Tags: , , ,

Snap-on Tools naar AutoprofDago Autogroep nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties