bekeken: 3154 x
Waardeer dit artikel:
602 votes, average: 2,69 out of 5602 votes, average: 2,69 out of 5602 votes, average: 2,69 out of 5602 votes, average: 2,69 out of 5602 votes, average: 2,69 out of 5
(2,69)
(Inloggen is vereist)

NGK introduceert app

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 15 augustus 2013, 11:02

Leestijd: 1 minuut

Ontstekingsspecialist NGK heeft een gratis app geïntroduceerd waarmee producten in een mum van tijd eenvoudig zijn te vinden voor nagenoeg iedere denkbare auto. Daarnaast wordt voorraadbeheer kinderspel dankzij een geïntegreerde streepjescodescanner.

Dankzij de nieuwe NGK Product Finder-app, die beschikbaar is in de Google Play Store en de App Store van Apple, is de juiste bougie, gloeibougie, lambdasensor, bobine of bougiekabel per toepassing snel en eenvoudig te vinden. Met de app hebben gebruikers toegang tot de meest actuele databases van NGK. Naast  het raadplegen van belangrijke productinformatie kunnen ook een groot aantal gedetailleerde productfoto’s worden bekeken.

 “De Product Finder-app  vereenvoudigt de dagelijkse werkzaamheden van onze klanten in de werkplaats en de handel en biedt zelfs hobbymonteurs en consumenten informatie over  NGK-producten”, aldus Benjamin Bachmeier van NGK-marketing: “Belangrijk om te vermelden is dat wij bezig zijn de app verder te ontwikkelen. Vragen, verzoeken en suggesties kunnen rechtstreeks vanaf de app naar NGK worden verstuurd middels  het foutenrapport in het gedeelte ‘Settings’ (instellingen).”

Tags: , , ,

Nieuwe accu voor de Volvo FH4…Hella verfrist airco-catalogus
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties