Eind mei 2011 lanceerde Dealerdirect de website 1daycar.nl met de verkoop van 26 Chevrolet Sparks op één dag. De reacties vanuit de branche waren wisselend, maar er werd veel over gesproken. Vrijdag 26 augustus volgt de tweede actiedag met zes beschikbare Opel Corsa’s.

Bas Oude Luttikhuis, directeur van de Dealerdirect Groep: “We zijn na dit eerste succes in alle rust met enkele partijen gaan praten. We hebben verzoeken uit vele hoeken gehad en zijn gaan bedenken hoe we verder konden gaan met dit concept. Hoe vaak kun je zo’n actie doen met nieuwe auto’s? Wat konden we verbeteren voor de consument? Met welke partijen wil 1daycar.nl zaken doen en met wie niet? Dat kostte meer tijd dan we dachten.”

De aanbieding van komende vrijdag start om tien uur ’s ochtends en kent een korting van 21,5 procent. Het betreft de Corsa 1.3 Cdti Ecoflex Connect Edition. De prijs voor deze uitvoering zou in de showroom uitkomen op 19.812 euro, wat een korting betekent van 4.262 euro.

UPDATE
De tweede verkoopactie van 1daycar.nl is vrijdagochtend binnen twee uur uitverkocht. Opel Nederland steunde de actie niet. De volgende aanbieding is inmiddels rond en zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties