De teller van het Qualified Diesel Specialist netwerk is inmiddels de 300 gepasseerd. Bedrijfswagens Service Tilburg is op 7 juli als 300e universele garage geslaagd voor het trainingsprogramma van EasyDiesel.

“Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten bedrijfswagens tot 7.000kg. Het stellen van de juiste diagnose aan dieselmotoren is een steeds complexer wordende materie, waardoor goede kennis en training hierover noodzakelijk is”, aldus Bernard Souwen. Om dit te bewerkstelligen heeft Bedrijfswagens Service Tilburg deelgenomen aan het EasyDiesel trainingsprogramma. “Extra voordelen van de titel Qualified Diesel Specialist zijn de garantie afwikkeling en het uitgebreide test&go-programma”. Bovendien kan de helpdesk geraadpleegd worden in geval van nood.

Verwacht wordt om dit jaar nog de grens van 400 Qualified Diesel Specialists te behalen. Qualified Diesel Specialist is het garageconcept wat voortvloeit uit het trainingsprogramma EasyDiesel. Dankzij dit trainingsprogramma is de garagist in staat om zelf diagnoses te stellen en reparaties uit te voeren aan dieselmotoren.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties