AA-Equipment uit Helmond is sinds kort door SPX aangesteld als importeur en distributeur van het Alizé X30 aircoservicestation, een volautomaat geschikt voor het koudemiddel R134A.

Dit model beschikt over een database voor bijna alle personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en trucks. Aan de hand van de voertuigselectie kunnen alle handelingen automatisch uitgevoerd worden. Denk hierbij aan het terugwinnen van het koudemiddel, scheiden van afgewerkte olie, vacumeren en vullen van het koudemiddel en het toevoegen van nieuwe olie. Tevens kan ook UV contrastvloeistof in een aircosysteem gebracht worden voor het detecteren van lekkages.

De X30 beschikt over een 170 liter dubbeltraps pomp en is voorzien van een twintig liter opslagtank, die op een weegschaal gemonteerd is. Alle vloeistoffen worden direct gewogen. Voertuiggegevens die niet in de database staan, bijvoorbeeld van nieuwe modellen, kunnen worden aangemaakt en opgeslagen.

AA-Equipment is sinds dit begin jaar ook exclusief importeur van Kane automotive emissietesters voor de Benelux. Lees er hier alles over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties