Consultancybureau vibber heeft Albert van Middelkoop (39) aangesteld als divisieleider & senior consultant. Albert heeft een achtergrond in consultancy, heeft ruime aftersales- en managementervaring en is vertrouwd met de dynamiek en uitdagingen binnen automotive. Daarnaast brengt hij expertise op thema’s als organisatie-inrichting, aftersales en leiderschap. Binnen vibber gaat Albert de verdere expansie van de divisie vibber projects leiden. Daarnaast wordt hij ook ingezet als consultant bij projecten binnen en buiten de automotive.

“In gesprekken met vibber werd ik al snel enthousiast. Vibber is ontstaan vanuit onder andere W&D consultants en daar heb ik eerder al een aantal jaar mooie dingen mogen doen. Wat mij erg aanspreekt aan vibber, is het heilige vuur om de wereld elke dag een stukje beter te maken én om dat net een beetje anders te doen. Vibber is – samen met haar businesspartners – een automotive bolwerk, maar tegelijk ook breder georiënteerd dan de automobielbranche. Zo is vibber ook succesvol in andere branches met oplossingen op het gebied van o.a. assetmanagement, IT & software en ontwikkeling van mensen. Kortom, activiteiten die elkaar versterken. Een ander belangrijk aspect: het thuisfront werd ook al snel enthousiast door het verhaal en een bezoekje aan de website van vibber”, aldus Albert.

Over vibber

Vibber is een consultancybureau dat gaat voor vooruitgang. Met als missie om organisaties in beweging te brengen en toekomstbestendig te maken. Vibber stelt organisaties en hun medewerkers in staat om succesvol te zijn. Door hun jarenlange ervaring weet vibber bevlogenheid te stimuleren, kwaliteit te waarborgen en een continue verbetercultuur te realiseren. Vanuit een viertal divisies wordt gewerkt voor klanten uit de technische sector, transport & mobiliteitssector en automotive.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties