De laatste editie van de Autotechnica-vakbeurs in Brussel dateert alweer van 2018. Nadat uitstel volgde op uitstel weet de organisatie het zeker: van 27 tot en met 30 maart 2022 is de Autotechnica en ServiceStation Carwash terug in de Brussels Expo met “het grootste en drukst bezochte platform voor de automotive professional in de Benelux”.

Met ruim 1500 aanwezige merken belooft het een bijzonder volledige beurs te worden. “Als belangrijkste onafhankelijke beurs in de Benelux gaat TRAXIO er prat op alle bedrijven samen te brengen die ertoe doen in de aftermarket. Het maakt van die enkele dagen eind maart hét hoogtepunt om zich te informeren en elkaar te ontmoeten”, stelt Maarten Voet,  algemeen secretaris van Federatie Automaterialen.

Voorzitter van de beurs Michel Vervekken stelt: “We merken dat er in onze sector een grote honger bestaat om Autotechnica te bezoeken en de meerwaarde in te zien die een beurs biedt. Op een reële fysieke manier laat men zich nog altijd best informeren. Men treft elkaar en er wordt genetwerkt, en na twee jaar achter schermpjes is gebleken hoe nuttig dit is.”

Exposanten

Onder de exposanten vinden we internationale onderdelenfabrikanten als Valeo en Robert Bosch, naast auto-importeurs BMW Belux en Mercedes Benz, die met hun onderdelen, opleidingen en vacatures de hele (after)markt willen informeren. Ook garageconcepten als Wondercar en Eurorepar zijn aanwezig en uiteraard hebben de grote spelers als LKQ België, Doyen-Auto en Brezan (Alliance Automotive Group) volop nieuws voor de vrije markt, met naast hun aanbod logistiek en opleidingen hun vernieuwde garageconcepten.

Professionele bezoekers kunnen zich voor een bezoek aan de beurs vanaf 10 februari registreren via de website.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties