Nog voor de start van Bestegarage.nl op 1 oktober 2011 konden we eind augustus al melden dat de beoordelingssite voor garagebedrijven een koppeling had gemaakt met Autowereld.nl. Deze samenwerking is nu verder geïntensiveerd.

Hierdoor kunnen bezoekers van Autowereld.nl voortaan ook de beoordelingen over het garagebedrijf van Bestegarage.nl mee laten wegen bij de keuze voor een nieuwe auto. Beide partijen verwachten dat het aantal beoordelingen explosief zal groeien door de nieuwe samenwerking.

“Beide organisaties zijn complementair. We brengen vraag en aanbod bij elkaar. Door de samenwerking met Autowereld.nl komt Bestegarage.nl maandelijks onder de aandacht van ruim één miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een occasion”, aldus Steven Kop, directeur van Bestegarage.nl.

Directeur Peter Langenkamp van AutoWereld.nl vindt de samenwerking een aanvulling op de occasioninformatie: “Het blijft vaak niet bij het kopen van een tweedehands auto. De relatie tussen de klant en de garagehouder is voor de langere termijn. Daarom is de beoordeling van een garage een belangrijke factor in het aankoopproces.”

Autowereld.nl maakt onlangs nog bekend dat het de koppositie heeft gepakt in de top vijf van het grootste online occasionaanbod en op dit moment 214.085 auto’s aanbiedt.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties