Het Nationaal Bandencongres, dat op 30 mei voor de eerste maal wordt georganiseerd door Aftersales Magazine, is tot op de laatste stoel uitverkocht.

Rob Küchler, uitgever Aftersales Magazine en organisator van het bandencongres: “Natuurlijk hadden we dat begin maart niet durven voorspellen, toen de inschrijving via onze website startte. Tweehonderd tot 250 deelnemers was ons optimistisch uitgangspunt, er hebben zich echter ruim driehonderd congresgangers ingeschreven. Uit alle lagen van de bandenbranche: van de fabrikanten en importeurs tot de autobedrijven en zelfs schadeherstellers.”

Twee weken is besloten uit te wijken naar grotere ruimten binnen De Fabrique in Maarssen, waar het congres plaatsvindt. “Nu kunnen we de mensen prima kwijt in de plenaire sessies en seminars. Hopelijk loopt morgen alles op rolletjes en kan cabaretier Guido Weijers – die een optreden verzorgt – nog wat sponsors scoren voor KWF Kankerbestrijding tijdens het afsluitende diner. We zullen zien, voorlopig ben ik een tevreden mens”, aldus Küchler.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties