Door een nieuwe overeenkomst te tekenen hebben Bosch en Van der Peijl Groep uit Goes hun positie in Zeeland verstevigd. Een nieuwe overeenkomst was nodig omdat Van der Peijl Groep sinds december 2013 toebehoort aan de BMG-groep.

“Met de Van der Peijl Groep hebben we ook in Zeeland een solide en krachtige grossier. De Van der Peijl Groep is al jaren een trouwe partner van Bosch en we zijn blij dat deze samenwerking op het niveau van Bosch First Supplier ook voor de toekomst behouden blijft”, zegt René Heidt, salesmanager Nederland Bosch Automotive Aftermarket.

Voor de Van der Peijl Groep is het statuut van Bosch First Supplier een stimulans om de klanten in Zeeland nog beter van dienst te zijn. “We hebben na de overname heel wat inspanningen geleverd om ons aanbod en service naar autobedrijven uit te breiden en sterk te verbeteren. We hebben daarbij bewust voor de producten en concepten van Bosch gekozen. Dat we nu opnieuw erkend worden als Bosch First Supplier is voor ons het bewijs dat Van der Peijl opnieuw een sterke grossier is”, zegt Andries Borgeld, eigenaar van de BMG-groep.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties