Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel is door Stellantis Nederland aangesteld als Peugeot erkend reparateur. Autobedrijf Broere was al erkend reparateur van Citroën en is daarnaast aangesloten bij Eurorepar Car Service, het netwerk van universele autobedrijven van Stellantis.

Over de toegevoegde waarde van het erkend reparateurschap van Peugeot zegt marketingmedewerker Timo Rombout van Autobedrijf Broere: “Het erkend reparateurschap dient een tweeledig doel. Onze roots liggen bij Citroën. Dat gaat al zo’n zestig jaar terug. De overeenkomsten met Peugeot zijn nu eenmaal groot, dus dan is de keuze voor het erkend reparateurschap van Peugeot een logische verbreding van het aftersalesaanbod. Daarnaast kunnen we als erkend reparateur ook onderhoud volgens fabrieksvoorschriften én fabrieksgarantie aanbieden. Bovendien is de ligging van Krimpen best bijzonder. Het is aan alle kanten door rivieren omgeven. Omdat het merk Peugeot al jaren geleden uit het gebied is verdwenen, is het voor de Peugeot-rijder prettig dat hier nu weer een officieel servicepunt is.”

Eurorepar Car Service

Als Eurorepar Car Service kan Autobedrijf Broere ook privélease aanbieden voor alle merken van Stellantis. Rombout: “Wat verkoop betreft richten wij ons op jong gebruikte auto’s, met name van de merken van Stellantis, onder het Spoticar-label, met 24 maanden garantie.”

Carver

Autobedrijf Broere is daarnaast officieel dealer van Carver. Rombout: “We zien de mobiliteitsbehoeften veranderen. We zitten natuurlijk dichtbij Rotterdam en klanten uit deze regio willen voor hun mobiliteit graag een aanvulling op wat fiets en auto te bieden hebben. De Carver is feitelijk een luxe overdekte scooter, bovendien 100 procent elektrisch, waarmee je prima de stad kunt bereiken. Daarbij is het ook gewoon een heel hip voertuig om te zien.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties