AutoRAI maakt een comeback in 2015. De laatste editie van het grootste autofeest van Nederland was in 2011 en trok 270.000 bezoekers. AutoRAI 2015 wordt gehouden van vrijdag 17 tot en met zondag 26 april in Amsterdam RAI.

AutoRAI was jaren van de kalender af vanwege slechte economische tijden maar maakt dus nu een comeback. Beursmanager AutoRAI Joost ’t Hooft: “We zijn bijzonder blij dat we de autoliefhebbers in Nederland weer een AutoRAI kunnen geven. We hebben afgelopen jaren veel positieve berichten ontvangen van bezoekers van AutoRAI, die graag weer net als vroeger naar de RAI willen. Ook de onderdelen & accessoires zullen een belangrijke plek krijgen op de beurs. Dat AutoRAI 2015 doorgaat is nu 100 procent zeker.”

Autoliefhebbers kunnen een compleet overzicht van primeurs, speciale uitvoeringen, supercars en klassiekers verwachten. Speciale aandacht is er voor design, inclusief design iconen uit heden en verleden. Ook wordt het mogelijk om zelf te rijden in de nieuwste modellen en de laatste technologische ontwikkelingen te ervaren.

Vakdag

Een dag voordat de AutoRAI haar deuren voor het publiek opent zal de officiële Vakdag plaatsvinden. Deze dag, die alleen voor genodigden is, wordt gecombineerd met Fleet Expo, het vakevenement voor fleetmanagers. Ook zal op die avond een Exclusieve Preview voor genodigden plaatsvinden. Vanaf vrijdag 17 april zijn de publieksdagen met op de doordeweekse dagen een avondopenstelling tot tien uur ’s avonds.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties