Afgelopen weekeinde organiseerde Vrooam-lid Hofland Automaterialen in Rotterdam zijn eerste professionele huisbeurs, een verkoop- en informatiebeurs voor klanten en andere relaties.

Enkele honderden bezoekers wisten de weg naar de hoofdvestiging van Hofland in Rotterdam, een van de vier vestigingen van Hofland, te vinden, met name afkomstig van universele autobedrijven, dealer- en schadeherstelbedrijven. Leveranciers van gereedschappen en werkplaatsapparatuur kregen de ruimte om hun producten te tonen en te demonstreren, waaronder ToolSpecial, Beta, Milwaukee, Rodac, Sonic, Bosch, Overlander, Arex en JNT.

Live

Nicole van der Heiden van Hofland: “Ondernemers en hun werkplaatsmedewerkers hebben behoefte aan het in de praktijk kunnen zien en ‘voelen’ van bijvoorbeeld handgereedschappen en equipment. Zij willen werkplaatsapparatuur niet op een plaatje of een website beoordelen, maar live demonstraties van bijvoorbeeld ADAS-kalibratieapparatuur of equipment voor bandenservices ervaren. Om dit mogelijk te maken, heeft Hofland verzorgd dat alle apparatuur aangesloten kon worden en werkend was.”

Succes

Dankzij de goed verzorgde catering hing er een gemoedelijke sfeer op de beurs. “Bovenal was het goed om te zien dat onze klanten bereid zijn om tijd te maken voor een informatieve huisbeurs en daarbij een hoge mate van investeringsbereidheid toonden. Kortom: de huisbeurs van Hofland Automaterialen was van hoog niveau en een enorm succes, wat met name te danken is aan de goede organisatie, het gedreven Hofland-team en de grote opkomst van enthousiaste klanten”, aldus Nick en Tim van der Heiden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties