De 49-jarige Patrice van der Heiden is sinds 1 juni in dienst bij Tevreden.nl als platformmanager. Hij wordt verantwoordelijk voor alle automotive gerelateerde onderzoeksplatformen, die op dit moment operationeel zijn. Daarnaast zal Van der Heiden zich inzetten voor de verdere uitbouw van de activiteiten binnen de autobranche.

Als medeoprichter en medeaandeelhouder was Patrice van der Heiden van 1992 tot 2002 directeur bij Autodata Nederland. Daarna was hij onder andere directeur van Autoscout24 Nederland en Autodata DM Shop. Het afgelopen anderhalf jaar was Van der Heiden als adviseur en projectleider actief bij Blij dat ik Rij.

Govert Janssen, algemeen directeur van Tevreden.nl: “Wij willen de komende periode fors inzetten op automotive en zochten iemand met ervaring in die branche. Patrice heeft jarenlange ervaring in automotive en heeft daarnaast veel kennis van online marketing gericht op consumenten en auto’s.”

Van der Heiden is al jarenlang bezig met transparantie in de automobielbranche. “Dat begon al met het introduceren van een professioneel waardebepalingssysteem door Autodata Nederland, waardoor autobedrijven samen met de consument het inruiltraject konden doorlopen. De komst van occasionportals hebben transparantie gebracht in de markt voor gebruikte auto’s en Blij dat ik Rij is begonnen die transparantie in de aftersalesmarkt te brengen. Bij Tevreden.nl gaan we weer een stap verder en laten we de klanttevredenheid transparant zien op diverse websites”, aldus de nieuwe platformmanager.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties