Brezan Drachten en Oosterwolde wordt vanaf 1 maart 2016 onderdeel van het AD Benelux netwerk en gaat verder als Dosgros Automaterialen. Het grossiersbedrijf stopt met de Brezan franchiseformule, maar blijft – dankzij de recente overname van AD Benelux door Parts Point – binnen het netwerk van de Parts Point Group.

Het is deze overname die doorslaggevend was voor het besluit van Piet Bijma, eigenaar van Dosgros automaterialen: “Er bestond al enige tijd een behoefte om zelfstandiger te gaan opereren. Dit heeft te maken met een veranderende markt en de sterk uiteenlopende behoeften van onze klanten. AD Benelux biedt in die zin een geschikte vorm van ondersteuning; als onafhankelijke grossier kunnen we dankzij een grotere flexibiliteit namelijk snel en adequaat reageren.”

Pim van ’t Hoenderdaal, verkoopdirecteur AD Benelux: “Ik ben zeer verheugd over deze nieuwste aanwinst voor het AD netwerk. Het bevestigt wederom dat de onafhankelijke grossier in AD Benelux een geschikte partner ziet voor het benaderen van een markt die voorlopig zal blijven veranderen.”

Frank Doorenbos, commercieel directeur Brezan: “We zullen Piet Bijma gaan missen. Een uitstekende franchise ondernemer die veel heeft bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van Brezan. Gelukkig blijft Piet in de Parts Point-familie en ik wens hem als onafhankelijke grossier heel veel succes.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties