Terwijl de installatieploeg van Explora de laatste hand legt aan de werkplaatsinrichting, zal bandenspecialist Point S deze week in Enschede haar elfde filiaal openen. De keten is midden 2010 gestart in ons land.

Dat is overigens de eerste van een nieuwe retailtak binnen de holding PDX, de groep die de Point S-franchise voor ons land beheert. “Om de groei te versnellen, gaan we naast de franchises – waarvan er nu tien zijn – een divisie retail opzetten waarbij we ondernemers de kans geven om samen met ons een filiaal op te zetten. Gedeeld ondernemerschap dus”, stelt Carel Bikkers, één van de investeerders achter de holding PDX. Bikkers: “We verwachten binnen redelijke termijn een dertig tot veertig franchisenemers operationeel te hebben en misschien wel veertig tot vijftig retailpunten, volgens het principe van het gedeeld ondernemerschap.”

Richard Kotte voor het pand in Enschede

Vestingingsmanager en ondernemer Richard Kotte: “Ik ben, na bijna dertig jaar in loondienst van een fitketen te zijn geweest, blij met deze kans om nu als ondernemer aan de slag te gaan. Ik ben er net als de mensen achter Point S van overtuigd dat er ruimte is voor een keten die zich weer nadrukkelijk als bandenspecialist profileert.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties