Met de aanstelling van Hans Kwaad anticipeert AutoBinck Holding op de snelle veranderingen in de wereld van mobiliteit en logistiek. De voormalig directeur van Hyundai Nederland is sinds 1 augustus de nieuwe Chief Business Development Officer bij AutoBinck Holding.

Hij gaat zich als innovator richten op nieuwe ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche. “Bij AutoBinck zien we de wereld van mobiliteit flink veranderen en daar willen we actief op inspelen,” verklaart Paul Zekhuis, ceo van AutoBinck, de keuze voor Hans Kwaad.

Paul Zekhuis: “We zien een aantal trends waar we als bedrijf op in willen spelen. Denk aan de verschuiving van (auto)bezit naar gebruik, elektrificatie van auto’s met bijbehorende laadinfrastructuur, nieuwe verdienmodellen op het gebied van big data en natuurlijk de alles veranderende zelfrijdende auto.”

Hans Kwaad zal in zijn rol zorgdragen voor de strategie, het aanjagen van innovatie in de bestaande divisies en het ontwikkelen van nieuwe business. Zekhuis: “Eén ding is zeker: door de komst van nieuwe technologieën verandert de wereld sneller dan ooit. Dit kan onze huidige business op lange termijn onder druk zetten, maar het biedt tegelijkertijd ook enorme kansen om verder te groeien in nieuwe richtingen. Zo stellen we de toekomst van AutoBinck en haar groepsmaatschappijen veilig.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties