Huiskes-Kokkeler Autogroep gaat al zijn inruilauto’s en ex-leaseauto’s verkopen via het online remarketing platform Autoblox van Fleetselect Online Autoveilingen. De werkgroep Gebruikte Auto sprak vorig jaar al de wens uit om de doorstroming en opbrengsten van gebruikte auto’s te verbeteren.

Occasionmanager Jarno Zuithof van Huiskes-Kokkeler: “Een belangrijke eis was het op een transparante wijze afwikkelen van de beschikbare inruilauto’s en ex-leaseauto’s, waarbij opbrengsten en beheersing van het proces centraal staan. De integratie met ons taxatiesysteem was een belangrijke voorwaarde. Men kan nu bijvoorbeeld kiezen voor het maken van een online biedlijst voor de eigen handelsrelaties of directe verkoopafwikkeling van de reeds toegezegde inruilauto’s. Ook is het mogelijk om auto’s aan te bieden in de open veilingen van Fleetselect.”

De autogroep heeft zeven vestigingen en is officieel dealer van de merken Seat, Audi, Volkswagen, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast exploiteert zij ook de universele leasemaatschappij Huiskes-Kokkeler Autolease.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties