Imbema Rhiwa uit Nieuwerkerk aan den IJssel presenteert dit jaar op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem onder meer de mobiele werkplaats Mirka Smart Car. Het systeem is bedoeld voor de voorbereiding van spuitwerkzaamheden.

Dit mobiele werkstation heeft elektriciteit, perslucht en beschikt over een aantal praktische houders om apparatuur, zoals bijvoorbeeld een stofzuiger op te zetten. Ook is er een houder voor rollen Goldflex of Mirlon aanwezig. Zes ruime laden bieden genoeg ruimte voor het opbergen van schuurmateriaal. Aan de gaatjeswand kunnen handschuurblokken, schuurschijven en houders voor spuitpistolen worden gemonteerd. De Smart Car kan individueel, maar ook door twee personen aan beide zijden worden gebruikt.

Op Autoprofessioneel krijgt ook het éénstapspoetssysteem Mirka T10 Polarshine de nodige aandacht, net als de vernieuwde chemische productlijn Im-pro. Het recent door Imbema Rhiwa opgenomen Sundström-programma voor adembescherming kan onder meer zelf onderhouden en getest worden, waardoor geen dure experts ingehuurd hoeven te worden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties