Taxi aanbieder Transvision en online taxi service Drive UGO zijn een joint-venture voor de Nederlandse markt aangegaan waamee via een taxi-app direct 5.000 taxi’s aangesloten zijn. Dit stelt de consument in staat om in heel Nederland via de de app met één druk op de knop een taxi te bestellen en te reserveren.

Naast deze landelijke dekking, komen de partijen ook met een andere primeur in de taxiwereld. De mogelijkheid om op afroep speciaal vervoer te kunnen bestellen, zoals een rolstoeltaxi voor mindervalide klanten.

Drive UGO richt zich voornamelijk op het bieden van ad hoc en vooruit geboekt vervoer in samenwerking met partners in de travel, hospitality en events, waar Drive UGO voor velen de exclusieve vervoerspartner is.

Drive UGO en Transvision hebben als gezamenlijk doel om zowel in de vooruitbestelde taximarkt als tussen de taxi Apps een verfrissende speler te zijn wiens beschikbaarheid niet alleen beperkt tot de grote steden en de standaard taxi’s. Daarnaast zal vanuit deze samenwerking de focus liggen op transparante prijsstelling, kwaliteit, comfort en een legale vorm van personenvervoer.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties