Kia Motors Europe heeft de best presterende Kia-dealers in Europa van 2012 bekend gemaakt. Autobedrijf Winters uit Valkenswaard won hierbij de Platinum Dealer Award. Marcel Winters ontving de bijbehorende award uit handen van Bernard Bradley, vice-salespresident van Kia.

Marcel Winters over de award: “Ons team werkt er keihard aan om niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar om ze zelfs te overtreffen. Er heerst een goede sfeer onder onze medewerkers en dat merken ook onze klanten. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan wordt dit altijd serieus genomen. Wij doen in zo’n situatie ons best om een klacht om te zetten in een oplossing. Tevreden klanten zijn voor ons van het grootste belang. Dit spreekt voor zich, maar het lijkt soms alsof niet ieder autobedrijf zich beseft dat de klant zorgt voor het voortbestaan van het bedrijf. Mond tot mond reclame, of dat nu letterlijk of figuurlijk via de sociale media is, blijft essentieel.”

Iedere Kia-dealer wordt in de loop van het jaar onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen verkoop en aftersales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar naar de manier waarop de service aan de klant wordt verleend.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties