De online marktplaats van occasion leasecontracten Leasetrader.nl heeft op 18 oktober 2010 de 10.000ste auto op haar website geplaatst. Het gaat om een Volkswagen Passat van Friesland Lease. Nog geen jaar geleden werd de 5.000-grens gepasseerd.

Inmiddels plaatsen zo’n 55 leasemaatschappijen bij het platform hun auto’s online die voortijdig worden ingeleverd. Bestaande leaseklanten kunnen het resterende contract laten overnemen en voor leasemaatschappijen zijn nieuwe klanten bereikbaar.

Wilbert Philippo, algemeen directeur van Leasetrader.nl, vult aan: "We zien dat er in deze economisch moeilijkere tijden een toenemende behoefte is aan leasecontracten met een kortere looptijd." Reinold Algra is teamleider van Friesland Lease en bevestigt dat beeld: "Met praktische toepassingen streven wij naar het verminderen van klimaatbelastende gevolgen bijvoorbeeld door het adviseren en verzorgen van hybride, aardgas auto’s en elektrische voertuigen. De samenwerking met LeaseTrader biedt ons een mooie mogelijkheid om jonge, energiezuinige lease auto’s in te kunnen zetten."

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties