Klanten van Multitankcard kunnen vanaf nu eenvoudig mobiel parkeren via de MTc parkeer-app. De app is een belangrijk onderdeel van de strategie van MTc om klanten totale mobiliteitsdiensten te bieden.

Met de app kunnen klanten overal in Nederland op straat parkeren en betalen ze nooit teveel. Er is geen kleingeld meer nodig en alleen de werkelijke parkeertijd wordt in rekening gebracht. De app is handig als klanten geen idee hebben hoelang ze willen parkeren.

Het starten en stoppen van de parkeertijd gaat makkelijk via de mobiele telefoon. De kosten worden achteraf betaald via de MTc-verzamelfactuur, dus geen gedoe met losse bonnen en eenvoudige BTW-teruggave.

De MTc parkeer-app is slechts een onderdeel van alle tools en diensten die klanten van MultiTankcard ter beschikking hebben om hun mobiliteit te regelen. Naast tanken en parkeren in heel Nederland kunnen zij hun elektrische auto opladen, een taxi bestellen en afrekenen, gebruikmaken van pechhulp, hun auto wassen, zakelijk reizen met het OV en tanken in het buitenland.

De app voor Android en iOS kan door alle gebruikers en pashouders van MultiTankcard worden gebruikt. De app en dienst Parkeren zijn gratis, per parkeeractie
worden kosten in rekening gebracht. Daarnaast geldt het lokale parkeertarief. De app is gratis te downloaden in Google Play of de App Store.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties