Het aanbod lampen van Bosch is beschikbaar voor tweewielers, personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. Daar is nu Trucklight Maxlife aan toegevoegd.

Het assortiment 24 volt-lampen voor bedrijfsvoertuigen vervangt de series Trucklight 100 en Trucklight Heavy Duty. Hiermee vereenvoudigt Bosch het voorraadbeheer en verbetert het product. De nieuwe lampen hebben namelijk een verbeterde gassamenstelling, verhoogde gasdruk, hoge temperatuurbehandeling, stabielere gloeidraadhouder van wolfraam met extra steunen en een nieuw houderontwerp. De productlijn Trucklight Maxlife is beter bestand tegen schokken en trillingen en daardoor minder gevoelig voor storingen. Daarnaast zijn de lampen ook een stuk zuiniger.

Ruim veertig nieuwe

Over alle segmenten voegde Bosch recent 44 nieuwe referenties toe. Het werkplaatsaanbod werd aangevuld met vijftien nieuwe referenties en ‘retail’ bevat twee referenties Pure Light en vier referenties Rallye. In het aanbod Plus 50/60 worden de meeste referenties nu in een verpakking van twee lampen aangeboden. Sinds kort maken ook de PCB-boxen deel uit van het aanbod voor personenauto’s en vrachtwagens. Deze boxen bevatten 172 lampjes voor het dashboard.

Tot slot is ook het gamma Trucklight uitgebreid met zes referenties. Het nieuwe broertje Trucklight Maxlife telt elf referenties.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties