Het dealernetwerk van Mazda Nederland is op twee fronten gewijzigd. Oostendorp Auto is de nieuwe dealer voor Helmond en omliggende regio, terwijl Mazda Pierre nu ook in en rond Hoorn actief is.

De vestiging aan de Autoboulevard in Helmond is de derde locatie van Oostendorp Auto, dat op 3 april 2015 als Mazda-dealer van start ging in Uden en daarna een uitbreiding kende in Nijmegen. Inmiddels spreidt het werkgebied zich uit over verschillende plaatsen in Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland. De groep bestaat uit vier Toyota-dealerbedrijven, vier Hyundai-dealerbedrijven, vijf ABS autoschadeherstelbedrijven, twee Glasgarage Autoruitspecialisten, een niet-merk gebonden leasemaatschappij, een verzekeringsbedrijf en twee autoverhuurbedrijven.

Mazda Pierre is gevestigd aan De Factorij 57 in Zwaag, niet ver van afrit 9 van de A7. Sinds 1 april is het bedrijf, dat de activiteiten van de Fakkert Groep in dezelfde regio overneemt, de nieuwe dealer voor Hoorn en omliggende regio. Op de nieuwe locatie worden nieuwe en gebruikte Mazda’s, onderhoud en schade (ABS) aangeboden. Als vestigingsmanager is Ronald Spaargaren aangesteld. ‘Hoorn’ is de tweede locatie van Autobedrijf Pierre, dat al ruim veertig jaar Mazda-dealer is en ook actief is aan de Nijverheidsstraat 8 in Heerhugowaard. 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties